Αρχική

Τι είναι η κοιλιοκάκη

Διαιτολόγιο

Κατάλογοι

Προϊόντα Χ.Γ.

Συνταγές

Καταστήματα, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σύνδεσμοι

Νέα - Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

   
Επιστροφή HARISIN CUBANITOS
Κουλουράκια καρύδας με επικάλυψη κακάο 150γρ

HARISIN CUBANITOS
Κουλουράκια καρύδας με επικάλυψη κακάο (150γρ)

Κωδ. Παραγγελίας : S-3098

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΣΙΤΑΡΙ

Tα HARISIN Cubanitos είναι γλύκισματα απαράμιλλης γεύσης, τα οποία «γεμίζουν το κενό» ανάμεσα στα κύρια γεύματα. Σχεδιάστηκε για να «ταξιδεύει» μαζί σας και να κάνει πιο απολαυστικές τις στιγμές που είστε εκτός...

Πέρα από θρεπτικό είναι και εύχρηστο, αφού το κάθε κουλουράκι είναι κλεισμένο αεροστεγώς σε σακουλάκι. Έτσι, όχι μόνο εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος μέχρι τη στιγμή που θα το απολαύσετε, αλλά μπορείτε να πάρετε στην τσέπη ή την τσάντα σας μόνο όσα χρειάζεστε (και όχι ολόκληρο το κουτί των 150γρ).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Κακάο με φυτ. λίπη 29% (ζάχαρη, μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λίπη, σκόνη κακάο 25%, λεκιθίνη σόγιας & άρωμα βανίλλια), φυτικά λίπη (υδρογονωμένο ηλιέλαιο & ελαιόλαδο), άμυλο (πατάτας, καλαμποκιού, ρυζιού), ζάχαρη, αλεύρι (καλαμποκιού, σόγιας), αυγό, διογκωτικές ουσίες (κάρβοξυ-μεθυλική-κυτταρίνη) και άρωμα.

Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς HARISIN παρασκευάζεται και συσκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές στη Γρανάδα της Ισπανίας. Στόχος της MEDIHUB είναι η αποστολή των προϊόντων από το εργοστάσιο της SANAVI S.A. μόλις αυτά παραχθούν και η άμεση διάθεσή τους.