Αρχική

Τι είναι η κοιλιοκάκη

Διαιτολόγιο

Κατάλογοι

Προϊόντα Χ.Γ.

Συνταγές

Καταστήματα, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σύνδεσμοι

Νέα - Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

 

Τρόφιμα/Συστατικά Ασφαλή Επικίνδυνα Πιθανόν Επικίνδυνα Παρατηρήσεις
Αρτοσκευάσματα   ΟΛΑ ψωμί, κουλουράκια, φρυγανιές, κλπ.   Ασφαλή θεωρούνται όσα παρασκευάζονται από αλεύρι χωρίς γλουτένη
Γαλακτοκομικά Γάλα Φρέσκο Γιαούρτι με Δημητριακά Ροκφόρ Ορισμένα κίτρινα τυριά ενδέχεται  να  περιέχουν "μαστίχα  βρώμης"
Γάλα Εβαπορέ   Τυρί Κρέμα
Γάλα Ζαχαρούχο   Τυρί Κατεργασμένο
Γάλα Σκόνη   Γάλα Σοκολατούχο
Κρέμα Γάλακτος   Γιαούρτι με Φρούτα
Γιαούρτι    Γιαούρτι με Σοκολάτα
Τυριά Άσπρα   Σάλτσα Τυριού
Τυριά Κίτρινα    
Κρέας Φρέσκο Μοσχάρι   Λουκάνικα  
Αρνί/Κατσίκι   Αλλαντικά
Χοιρινό    
Πουλερικά Αυγά      
Κοτόπουλο    
Γαλοπούλα    
Ψάρια/Όστρακα Φρέσκα   Κατεψυγμένα  
    Σουρίμι
Ζυμαρικά   ΟΛΑ σπαγγέτι, πέννες, κλπ.    
Γλυκά Χαλβάς Γλυκά με παντεσπάνι Χαλβάς με σοκολάτα  
Γλυκά κουταλιού Γλυκά με φύλλο Καραμέλες - τσίχλες
  Γλυκά με αλεύρι  
  Χαλβάς σιμιγδαλένιος    
Παγωτά Γρανίτα Φρούτων      
Φρούτα Φρούτα Φρέσκα   Φρούτα σε Κονσέρβα  
Χυμοί Φρέσκοι Χυμοί   Χυμοί με συντηρητικά  
Ξηροί Καρποί Ξηροί Καρποί όλοι      
Ποτά Αλκοολούχα Απεσταγμένα ποτά Μπύρα    
Όσπρια Όσπρια Όλα   Όσπρια σε Κονσέρβα  
Λίπη/Έλαια Βούτυρο Φρέσκο      
Βούτυρο Γάλακτος    
Φυστικοβούτυρο    
Μαργαρίνη    
Ελαιόλαδο    
Καλαμποκέλαιο    
Σογέλαιο    
Ρύζι Ρύζι όλα τα είδη   Γλασέ Ορισμένες φορές χρησιμοποιείται αλεύρι για τη λεύκανση χαμηλότερης ποιότητας σκούρου ρυζιού
Ξύδι Μηλόξυδο Ορισμένοι τύποι    
Ξύδι από κρασί    
Βαλσαμικό    
Λαχανικά Λαχανικά Φρέσκα   Λαχανικά Κατεψυγμένα  
    Λαχανικά σε Κονσέρβα
Σοκολατοειδή   Γκοφρέτες   Πιθανή μόλυνση κατά την παραγωγή από συστατικά με γλουτένη
Ροφήματα Τσάι      
Καφές    
Αλεύρι Ρυζάλευρο Αλεύρι από Σιτάρι   Πιθανή μόλυνση από προσμίξεις και κοινούς αποθηκευτικούς χώρους
Καλαμποκάλευρο    
Αλεύρι Πατάτας    
Αλεύρι Ταπιόκας    
Δημητριακά Καλαμπόκι Σιτάρι    
Ταπιόκα Κριθάρι  
  Σίκαλη  
  Βρώμη  
Πατάτες  Φρέσκες Πατάτες   Τσιπς Πιθανή μόλυνση από λάδι στο οποίο έχουν τηγανιστεί τροφές με γλουτένη
    Προτηγανισμένες Πατάτες