Αρχική

Τι είναι η κοιλιοκάκη

Διαιτολόγιο

Κατάλογοι

Προϊόντα Χ.Γ.

Συνταγές

Καταστήματα, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σύνδεσμοι

Νέα - Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

 

Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

Εκτός από τα προϊόντα χωρίς γλουτένη που διατίθενται στα φαρμακεία, μπορούμε να βρούμε προϊόντα χωρίς γλουτένη και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων με ή χωρίς την αντίστοιχη σήμανση. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

 Προϊόντα bofrost

Η bofrost διαθέτει στην ελληνική αγορά κατεψυγμένα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, μέσα από ένα δίκτυο διανομέων κατευθείαν στο σπίτι, μετά από παραγγελία. Στον πρόσφατο κατάλογό της περιλαμβάνει ένα ένθετο επιλεγμένων προϊόντων με συγκεκριμένη ένδειξη ύπαρξης γλουτένης. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να επιλέξει ορισμένα είδη που δεν περιέχουν γλουτένη, αφού έλθει σ’ επαφή με την εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bofrost.gr ή τηλεφωνήστε στα 210 2846871 και 210 2846872 ζητώντας την Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου (Τεχνολόγο Τροφίμων)

 


Ζαχαροπλαστείο Zuccherino

To ζαχαροπλαστείο Zuccherino αναλαμβάνει μετά από παραγγελία την παρασκευή γλυκών και αλμυρών με υλικά χωρίς γλουτένη και με ιδιαίτερη φροντίδα και σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η κυρία Μαρίνα Ντεμίρη γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της δίαιτας χωρίς γλουτένη και μπορεί να σας προτείνει ιδανικές λύσεις.

Πρωτέως & Σειρήνων, Π. Φάληρο τηλ. 210 9830869